operamini 7.0 Celcom hidup (live) android

Posted by mr_kokun on 03:13 PM, 11-Nov-12

Salam btemu kembali kpada shabat (sobat) maaf dah lama sya tak up8 tlalu byak kerja huhu...so ringkaskanlah kembali kepada tajuk asal..inggin sya share bsama korang kalian akan trick operamini tuk android bersimkad celcom. langkah 1 1.install hui.apk 2.di bhagian fquery tuliskan mms.celcom.net.my.server4.operamini.com:80/ 3. remove port dan guna host kemudian save setelah itu minimize app hui 4.lepas siap step 1,2 dan 3 install kan... [Read More]

Microzip-zipman corby

Posted by mr_kokun on 02:06 AM, 22-Jul-12

salam ramadhan pd teman mwb..kali ini aku nk share dgn teman mgenai zipman untuk samsung corby...bg user corby or opera pasti sukar stiap kali anda download pasti dpt ext zip..manakala corby pula tak semua app jar di terima dan di sbb itu kita sering pening mcari jalan pyelesaian..di sini ku pamer serba sdikit screen shoot microzip.

microzip 2.1 Download



Opera7.0 all malaysian network.

Posted by mr_kokun on 02:24 AM, 19-Jul-12

Salam semuanya...semasa aku mninjau mlepas bosan dan mcari info tuk kepala yg hampir tsumbat ni aku terjumpa satu opera7.0cel_umob_max_dg mod...saje download nk try..bleh than gak mod dia ni just tak payah dh nk uat seting lg just cari je rangkaian n install je..ok aku share kat sini sape agak nk cuba download je tp jgn lupa komen ya..

OPERA7.0

corby-thema plants vs zombies

Posted by mr_kokun on 01:45 AM, 19-Jul-12

Salam semua shabat ku...di post aku kali ini aku nk share thema tuk samsung corby berversi plants vs zombies...agak mnarik juga tampilan plant vs zombies ni sempoi skali..apa2 pun korang try lah tgk pas download jgn lupa komen dan rename kepada smt file tsbt..slamat mcuba.

download
plants vs zombies